Новолуние в Стрелец – подарък от съдбата за финал на годината!

На 18 Декември ще стартира нов лунен цикъл под знака на зодия Стрелец, инжектирайки Космоса с надежда, оптимизъм и смели очаквания. Последното новолуние за годината ще ни подари шанс да вземем най-доброто от двата свята като съчетаем новото със старото, сериозното с вълнуващото, стабилното с окриляващото. Нашите минали постижения и фундаменти ще кристализират в хармония с новата звезда, която изберем да ни огрее сега и топли в бъдеще. През следващите няколко седмици, заедно с набъбването на Луната, можем да придвижим новите си проекти и всякакви желани инициативи, използвайки специфичната декемврийска космическа енергия за оптималното им осъществяване.

новолуние в Стрелец

Новолунието бележи онова магическо денонощие в месеца, когато най-силните космически тела в астрологията – Слънцето и Луната съчетават енергиите си в мощен тласък за нови начинания и инициативи.

Спонтанната енергия на Новата Луна ще даде идеален импулс за стартиране на нови проекти и шанс за прекрасно свежо начало в живота ни. То може да носи добрата изненада от щастлива случайност или да бъде съзнателно предизвикано от силата на мислите и действията ни.

Независимо дали новото ще дойде като подарък от съдбата или ще ни се наложи да вложим известно усилие в неговото осъществяване, важно е енергията ни през следващите четири седмици да бъде концентрирана в избрана от нас посока и в хармония със силите на Космоса.

Стрелец

Енергията на Стрелец през последното новолуние за годината

Знакът на Стрелец ще бъде една от щасливите звезди на това новолуние. Той ще внесе юпитерови вибрации  в ефира и късмет ще имат онези, които съумеят да се заредят с неговата сила.

Стрелецът ще ни предизвика с афинитет към истината,  любов към приключенията и стремеж към свободата. Ще ни вдъхнови да разгърнем целият си потенциал и излезем смело извън черупките си в ентусиазирана експанзия.

Стрелецът ще ни даде мащабна перспектива и стабилен гръб във всичките ни смели начинания.

Всичко свързано с пътувания, образование, творчески проекти и нови приятелства ще се намести удобно под щастливата звезда на Стрелеца.

Но, внимание!

Пътят за всичко ново, амбициозно и мащабно ще се отпуши окончателно чак след 23 Декември, когато Меркурий отново се раздвижва, поема постепено своя директен ход, а с това се изчистят и всички комуникационни шумове в ефира.

новолуние в Стрелец

Първо сериозното, после приятното

Преди да изпаднем в пълен възторг по настоящото новолуние, Сатурн се намества и внася нотка сериозност. Но без нея ще ни е трудно да се  фокусираме върху най-важното. Така че, нека се доверим на поучителния Сатурн, който заради своята близост ще повлияе силно върху това новолуние.

За да бъдем истински удовлетворени и щастливи, първо трябва хубаво да настелим  пътя си към стабилно и спокойно бъдеще.

От една страна, сатурновата енергия ще ни зазими, подтиквайки към дисциплинирано приемане на задълженията и отговорностите ни. От друга – ще ни помогне да направим живота си по-целенасочен и ефективен.

По отношение на връзките и семейните ни отношения – Сатурн ще внесе сигурност, опора и  сплотеност. Като пазител на традиционните ценности, той ще зареди подготовката за идващите празници със смисъл и чувство.

Това новолуние ще предизвика проява на всички добри аспекти на Сатурн, както и нашата собстена склонност към сатурнова решителност, устременост и печелене на респект от страна на околните.

Основна причина за благоприятните прояви и влияние на Сатурн върху новолунието са силните позиции на Венера и Уран.

Венера омекотява Сатурн с любвеобилната си природа, а Уран го озарява с просветление.

щастлив тригон

Щастлив тригон Венера-Уран-Сатурн по новолуние

Добрите новини продължават с Венера – пазителка на любовта и красотата в живота ни, и Уран – вестител на неподозираното и вълнуващото.

С това новолуние ще се почувстваме по-обичани и обичащи, по-сетивни и социални. Благодарение на близостта на Сатурн, всичко свързано с любовта и връзките по време на новолунието и след него, ще бъде увенчано с дълголетие и сплотеност.

Венера ще внесе хармония в любовта и финансите

Освен над сериозните връзки, късметът ще бди и над финансите ни. Моментът е добър за инвестиции и разумно харчене на пари. Можете да влагате във всичко недвижимо, включително домашен интериор и ремонтни дейности.

Уран ще допринесе с въодушевление към добрите вибрации на това новолуние

Очаквайте и се възползвайте от възможности за разширяване на социалното обкръжение и стила си на живот до вълнуващи преживявания в отбрано обкръжение. Ще се чувствате свободни и отворени за нови места и хора, а животът като цяло обещава да стане по-разнообразен и интересен.

Позитивният Уран ще внесе още малка доза късмет в новите ни финансови начинания, а по отношение на любовта оставаме на романтичната вълна, подхваната от Венера.

Ключови теми в това новолуние и предстоящия лунен цикъл ще бъдат:
  • ЛЮБОВ в комбинация с УВАЖЕНИЕ;
  • ЗАДОВОЛСТВО след положено УСИЛИЕ;
  • ИЗЛИТАНЕ и безболезнено ПРИЗЕМЯВАНЕ;
  • НОВО НАЧАЛО, което започва от вече положени фундаменти и съхранява в себе си ВЕЧЕ ПОСТИГНАТОТО.

подарък от съдбата

Последното новолуние за 2017г. е истински подарък от съдбата за предстоящата нова година.

То е изключително балансирано и внася хармония в по-важните житейски аспекти, съчетавайки между нашите отговорности и независимост. То ще ни дари както с приятни вълнения, така и с чувство на сигурност и стабилност. Ще ни позволи да направим позитивни промени, без да отричаме миналото и базисните структури в живота си.

Всички нови начинания и промени, случили се по време на това новолуние са част от един дълъг и смислен процес на трансформация, който е почти към своя край.  И част от вашата нова динамична реалност.

Leave a Response